Az aljzatbeton specialista!

Aljzatbeton kiválasztás szempontok

Építkezéseknél, felújításoknál alkalmazzuk az aljzatbetont, ami megbízható, és időtálló megoldást jelent a felhasználás során, mindezt kedvező bekerülési költséggel teszi. A felhasználási terület szempontjából, talán az egyik kiemelkedő területe a padlóburkolatok alá történő felhasználása. Sokszor használják még vastag hő- és hangszigetelő rétegre öntve.

Az aljzatbetonoknak több olyan felhasználási területük van, amit mással nehéz helyettesíteni. Ilyen a padlófűtés, aminek a csőrendszerét tudjuk sérülés nélkül kiönteni, de teherelosztó szerepe is van. Alkalmazzák még lépésálló hangszigeteléshez, hőszigeteléshez, nagy felületek hézagmentes betonozásához. A legjobb tulajdonsága viszont, hogy megfelelően szilárd alapot ad a rákerülő burkolatnak, mindegy, hogy hideg, vagy meleg burkolat.

Az aljzatbetonnak van egy olyan különleges típusa, amikor arra nem jön semmilyen burkolat rá, hanem önmagában simított vagy csiszolt felülettel, kopórétegként használható önmagában is. Az aljzatbetont könnyen bedolgozhatjuk, valamint nagy felületeknél is sikeresen lehet alkalmazni, mert alacsony zsugorodása miatt nem repedezik.

Adalékanyagokkal vegyítve a tulajdonságait a kívánt felhasználási területhez lehet igazítani.

Mi sokat tudunk erről a betontípusról, ezért bátran állunk a rendelkezésére! Kérje ajánlatunkat!