Az aljzatbeton specialista!

De-Zo Plusz Kft.

Estrich aljzatbetonozás a De-Zo Plusz Kft-vel.

A cégről

Évente 90.000m2 estrich aljzatbeton

2011-ben alakítottuk meg a De-Zo Plusz Kft. mert kinőttük az egyéni vállalkozás kereteit. Sikereinket a munkatársaink jó képzettsége és minőségi, megbízható munkavégzésének köszönhetjük. A Célunk, hogy jól és gyorsan végezzünk a ránk bízott aljzatbetonozási feladatokkal.

1 +
aljzatbeton évente
1 +
megbízás évente
1
fő képzett kolléga
1
Főnök!

Országosan jelen vagyunk

Üzletpolitikánk

Számunkra nagyon fontos, hogy a partnereink és megbízóink számára korrekt munkánkkal és jó árainkkal hosszú távú együttműködést és bizalmat építsünk ki.

Mit várhatnak tőlünk?

Ragyogó szakmai felkészültséget!

Muszáj lépést tartani a technológia fejődésével, ezért nagy súlyt fektetünk arra, hogy ne maradjunk le tőle. Gépeinket és eszközparkunkat is e szerint az irány szerint válogatjuk meg.
Estrich betonozási munkálatok

Összeszokott brigádok

Munkatársaink megbízhatóan és pontosan végeznek a rájuk bízott feladatokkal. A Cél, hogy jól és gyorsan végezzünk a megbízott aljzatbetonozási munkáinkkal.
Minőségi estrich betonozás

Mindig a legjobbat nyújtjuk!

A minőségi estrich aljzatbetonozási munkáinknak köszönhetően értük el, hogy folyamatosan keresnek minket, mind a vállalati, mind a magán szektorból.
Az aljzatbeton

Betonozási megoldások

Az igényeket pontosítjuk, tájékoztatjuk ügyfeleinket a látókörükben nem szereplő megoldásokról, így akár jelentős plusz anyagi kiadástól is megkímélhetjük Önt..

Kérje ingyenes ajánlatunkat

De-Zo Plusz Kft, az aljzatbeton specialista